fbpx

Доставка, плащане, връщане на стока…

Доставка:

1. С изпращането на онлайн поръчката поръчка, Вие се съгласявате да заплатите цената на избраните продукти и посочената стойност на куриерската услуга.
2. Доставката може да се осъществи до адрес на Потребителя (избира се в процеса на поръчка. Трябва да се попълни: точен адрес, две имена, пощенски код, предпочитана дата на доставка и допълнителни инструкции) или до офис или автомат на куриерска фирма Speedy. Пълен списък с всички офиси и автомати може да видите тук.
3. Всички онлайн поръчки на стойност над 50лева се доставят с куриерска фирма Speedy безплатно до офис, автомат или адрес. Вашето предпочитание трябва да отбележите в процеса на поръчката.
 

Срок за доставка

Доставки на територията на България сe осъществяват с куриерска фирма Спиди:

– За поръчки направени до 12:30 ч., доставката е до 2 работни дни.
– За поръчки след 12:30 ч. – до 3 работни дни.

За малки населени места, на който доставката се осъществява с график – вижте графика

Предоставяме възможност за изпращане с куриерска фирма Еконт. При избор на тази опция, безплатната доставка при поръчка над 50 лв. не важи.

Повече информация относно доставки извън България можете да научите от тук

Цени на доставка

Цените с куриерска фирма Speedy може да видите тук, както и в процеса на подаване на онлай поръчка тук


Плащане: 

Поръчките се заплащат по Ваш избор, по един от методите, посочени в онлайн магазина. При избор на метод за плащане, различен от наложен платеж, Вие изразявате съгласието си да заплатите цената на Вашата поръчка авансово с кредитна/дебитна карта.

Предлагаме следните начини за плащане:

1. Плащане при доставка: при получаване на поръчката, плащате на куриера.
2. Плащане с кредитна/дебитна  карта в процеса на поръчката.

Отказ от поръчка и връщане

Можете да върнете закупените от нас продукти в рамките на 14 календарни дни от датата на закупуването при следните условия:
           – Продуктите да са в оригиналната си опаковка
           – Да няма следи от употреба, нарушен вид или зацапване
           – Да включите оригиналният платежен документ
           – Разходите по връщането на продуктите са за Ваша сметка
 
Можете да замените продуктите с други или да възстановим стойността им, ако не желаете замяна. Възстановяваме стойността на продуктите, без стойността на доставката. Всички суми, платени при доставка с наложен платеж или авансово платени, възстановяваме само по банков път на Ваша лична сметка в срок до 14 дни от датата, на която сте ни уведомили за Вашия отказ от поръчка. Всички платени суми, възстановяваме на същата сметка (карта), от която е извършено плащането.
 
Адрес за връщане на продукти:
Оренда Груп
0889668533
гр. София

ул. Инж. Г. Белов 17


 

Рекламации и въпроси към нас

Моля, свържете се с нас на телефон 0889668533, за да обсъдим всякакви въпроси, свързани с продуктите или услугите, предоставяни от нас.
 

Разрешаване на спорове

Надзорен орган за защита правата на потребителите в България е Комисията за защита на потребителите с адрес: 1000 гр. София, пл.”Славейков” №4А, ет.3, 4 и 6;  тел.: (02) 980 25 24; факс: (02) 988 42 18; гореща линия: 0700 111 22 ; уебсайт: www.kzp.bg.

При спорове относно задължения, произтичащи от договори за онлайн продажби, при който не е постигнато споразумение, Вие можете да отнесете спора към органите за алтернативно решаване на потребителски спорове (АРС) при условията и по реда на чл.181а и сл. от ЗЗП. Допълнителна информация за алтернативното решаване на потребителски спорове може да се открие в уебсайта на Комисията за защита на потребителите на адрес https://kzp.bg и в платформата за онлайн решаване на спорове ОРС.