ЧЗВ

Къде мога да намеря продуктите Ви?

Можете да намерите нашите продукти в повечето биомагазини в страната. 

Сертифицирани ли са продуктите Ви?

90% от нашите продукти имат COSMOS ORGANIC сертификат, другата част в момента са в процес на сертификация. Целта ни да предоставим възможно най-чистата козметична грижа.

Бих искал да тествам продукта преди да го закупя?

Ако имате интерес и искате да пробвате някой наш продукт, можете да се свържете с нас на мейл: simona@woodenspoon.eu и да посочите продуктите, които искате да пробвате. При налични мостри, ще се радваме да Ви изпратим, за да може да тествате у дома и да се насладите на 100% натурално докосване. Мострите са напълно безплатни. Трябва да заплатите само цената за куриерската услуга.

Имам много чувствителна кожа. Мога ли да използвам продуктите на Wooden Spoon?

Нашите продукти съдържат живи, натурални, висококачествени ядливи съставки, затова и хора с чувствителна и атопична кожа споделят много добри отзиви. Ние не използваме петролни суровини, химикали, силикони и други съмнителни съставки. Нашите формули са щадящи за активните съставки, но винаги преди да нанесете продукта тествайте върху вътрешността на дланта, за да разберете как ще се отрази на кожата ви.

Веган ли е козметиката Ви?

По-голямата част от продуктите ни са Веган и това е обозначено на етикета. В някои продукти сме използвали пчелен восък. Ние сме социално и екологично отговорна компания. Опазването на околната среда е константа.