Екип

Силвия Павлова

Managing Partner, co-founder

Когато влагаш страст в работата си всичко, което създаваш носи невероятна енергия. Когато подбираш най-чистите съставки за продуктите и си честен и открит, заставаш с гордост зад всичко, което си създал. Вярвам, че всеки може да направи промяна към по-здравословен и по-безопасен начин на живот.

Яни Драгов

Partner, co-founder

Знам колко е трудно да се намери ефективна козметика без вредни съставки и в същото време на достъпна цена. Точно това ме вдъхновява в Wooden Spoon.

Пламен Павлов

Financial manager, co-founder

Светът е прекрасно място и си заслужава да се борим за него!

Емил Динков

Мениджър производство

Няма несбъднати мечти и непостижими цели, има само захвърлени желания и недостатъчно работа!

Невена Иванова

Производствен ръководител

Когато работиш с любов, вдъхваш на всичко по малко от своя дух, емоция и частичка от сърцето си. Wooden Spoon носи в себе си емоция и провокира желание да създаваме красота!

Елена Цековска

Контрол на качеството

Възможността да бъда част от вдъхновяваща среда, която отключва креативни процеси за реализация, прави моята работа удоволствие.

Симона Колева

Маркетинг Мениджър

Вдъхновение, стремеж към нови хоризонти, желание за още! Една безкрайна линия, свързваща перфектната взаимовръзка работодател, служител, краен клиент и потенциално заинтересовани.

Виктория Димитрова

Мениджър проекти

 

Димитър Тодоров

Отговорник склад и онлайн магазин

Работата трябва да е бързо и перфектно свършена, изпълнена с нови предизвикателства!

Анета Йосифова

Tехнолог

Харесвам работата си и стремежа на екипа към предоставяне на възможно най-качествените натурални продукти на пазара.

Рая Лилова

Младши Технолог

“Аз избрах да се потопя в света на истинското и натуралното, заради неподправената красота на растенията и прекрасния им аромат, които ни карат да изпитваме удоволствие и оптимизъм.

Йована Георгиев

Младши Технолог

Гладни за успех, гладни да оставим следа и да достигнем пълния си потенциал. Не чакаме подходящ момент, а действаме още сега.

Александра Борисова

Служител лаборатория

Харесва ми средата, в която работя. Времето неусетно лети, когато има установени отношения между колегите, обща цел и стратегия. Желанието ни е да постигнем нещо наистина добро!

Янислав Стефанов

Служител лаборатория и пакетиране

Ясното дефиниране на целта е най-важното за всяко постижение. Най-голямото ми удовлетворение е добре свършената работа и щастието на клиентите.