Историята на една българска марка е разказана в официалната юбилейна книга на Кралица Елизабет II

От 02 до 05 май 2022г. във Великобритания се състояха грандиозни чествания по повод Платинения юбилей на Кралица Елизабет II. Вече 70 години на престола, тя се превърна в най-дълго управлявалият монарх в британската история. Хората засвидетелстваха своята любов и признателност към нея с участието си в множеството тържества и събития организирани в цялата страна. Всяко кътче на Лондон беше празнично украсено. По улиците тълпи от хора се радваха пееха и забавляваха. Тържествата приключиха с появата на Кралицата на балкона на Бъкингамския дворец, откъдето тя поздрави хилядите присъстващи.

По повод на Платинения юбилей реномираното британското издателство “St. James’s House”  издаде книга, която описва изпитанията и триумфите на Кралица Елизабет II през нейното 70-годишно управление. Уникалното издание включва 250 фотографии – от възкачването й на престола през 1952 година, неизменното й присъствие по време на Втората световна война и нейната обединяваща роля и влияние в съвременните бурни времена.

 

Представянето на книгата се състоя в хотел Claridge’s с над 300 гости, сред които бяха авторите на книгата: Кралските кореспонденти Робърт Джобсън и Кейти Никол, и Том Паркър-Боулс (синът на Камила Паркър-Боулс), издателството SJH Goup, гости и медии. След официалното представяне на книга последва вечерен бал в Claridge’s на затворени врати от медиите. Всички гости от бала си тръгнаха с подарък Луксозен нощен еликсир Majestic drop by Wooden Spoon.

Историята на българската марка Wooden Spoon е разказана в юбилейната книга на Кралица Елизабет II

С голяма гордост искаме да ви споделим, че историята на българската марка Wooden Spoon  бе представена в официалното издание в чест на платинения юбилей на  Кралица Елизабет II. Книга, която неизменно ще присъства в колекциите на световните музеи. Радостта и гордостта ни са безгранични и вярваме, че добрите новини могат да достигнат всеки, който е напълно отдаден на идеята да създаде продукт без компромис в качеството и с грижа към природата.