Цялостна разработка на козметичен продукт по задание на клиент – Private label

Добре дошли

в света на устойчивата козметична грижа!

Стартирайте своя собствена козметична марка или допълнете съществуващото си портофолио с висококачествени био сертифицирани продукти с помощта на Wooden spoon – компания с високи производствени и етични стандарти.

Какво предлагаме

Широк набор от услуги по пътя на създаването на вашата Private label мечта!

Ребрандиране по ваш избор

Възползвайте се от готови рецептури и утвърдени продукти, като ребрандирате по свой вкус. Спестете време и ресурси – започенете продажбите си бързо и ефективно!

Проучване и разработка

Щателно проучване и разработка на изцяло нови формули, които да са в унисон с нашата политика за високо качество, функционалност и екологична съобразност.

Опазване на околната среда

Разработка на продукти, които НЕ съдържат силикони, PEG, петролни деривати, оцветители, синтетични съставки, минерални масла, аромати и химикали.

Суровини и опаковки

Многообразие от висококачествени съставки. Постоянна връзка с доказани доставчици на суровини от цял свят. Достъп до опаковки и етикети, с грижа за природата.

Консултации

Съдействие по време на целия процес по създаването на един продукт – от идеята до позиционирането на пазара, нашите специалисти са винаги готови да откликнат на всички ваши въпроси.

Тестване

Tестове за стабилност; дерматологично, микробиологично, потребителско тестване; in-vivo и in-vitro тестване за доказване на специфично твърдение (SPF, водоустойчивост, ефективност).

Доставки

Сътрудничим си с най-големите доставчици в световен мащаб и доставяме до всяка точка на света – бързо и сигурно! 

0

Гъвкавост

Даваме ви възможност да започнете с производството на по-малки партиди, които постепенно да нараснат. 

Маркетинг съпорт

Нашите специалисти ще ви дадат насоки в дизайн и криейтив за създаването на разпознаваем бранд и позиционирането му.

Защо да изберете Wooden Spoon за своя Private label?

Непрестанното обновление и инвестиции в модерно лабораторно оборудване ни гарантират създаването на продукти, които са в крак с последните тенденции в производството на био козметика в световен мащаб. Технологията, която използваме, запазва във висока степен ценните качества на природните съставки,  така че нуждата на кожата и косата от хранителни вещества, да бъде напълно задоволена. Wooden Spoon разполага с екип от висококвалифицирани специалисти с широк обхват от знания, които непрекъснато търсят разнообразие и го намират в създаването на ефективна, висококачествена козметика, като тяхна основна грижа е и опазването на околната среда.

Нашите сертификати

За да спечелим доверието на нашите клиенти, ние се осланяме на правилата, въведени от следните сертификати:

Нашето производство се ръководи от стандартите, определени от GMP сертификат. Следвайки ги, ние гарантираме висококачествена продукция с всяка партида.
Wooden Spoon сертифицира собствените си продукти с Cosmos organic сертификат. При желание от Ваша страна, бихме могли да ви асистираме в процеса по сертифицирането на Вашите продукти, дори и да изберете друг сертификат и сертифициращ орган.

Често задавани въпроси при създаването на Private label

Вече сте сигурни, че искате да сте част от етичните производители на висококачествена козметика, но все още имате колебания и неотговорени въпроси? Запознайте се с отговорите на най-често задаваните такива.

Създайте своя Private label сега!

 

Свържете се с нас, за да получите допълнителна информация! Телефон за връзка: +359882170784