За нас

Wooden Spoon е българска марка за био козметика, вдъхновена от идеята да предложи възможно най-чистата и истинска природна козметична грижа за бебета, деца и възрастни. 

Вярваме и заставаме зад всеки един наш продукт, не заради маркетинга в посланието, а заради това, че го изработваме като за нас самите и нашите деца. Ние се гордеем с нашите чисти и честни продукти.

Wooden Spoon съчетава сурови и необработени био сертифицирани масла с безценни билкови екстракти, които не само променят цялостното усещане на тялото и лицето, но и ефективно помагат за поддържането на здрава, млада и неустоимо нежна кожа.

Всички наши продукти са произведени по щадяща технология за максимално запазване на естествените качества на суровините.

Сертификати:

Ефективни формули

Ние вярваме, че обикновените съставки, получени по правилния начин без термична или химична обработка са много по-ефективни.

Щадяща технология

Всички наши продукти са произведени чрез щадяща технология, която запазва натуралните предимства на съставките.

Най-добрите съставки

Ние избираме чисти и органични съставки, с доказан ефект върху кожата. Нашите продукти са освободени от химикали и синтетика.

WOODEN SPOON

съдържа

WOODEN SPOON

не съдържа

100% натурален състав

Ефективни природни формули

Сертифицирани органични масла

Безценни билкови екстракти

Щадяща състава технология

Силикони и ПЕГ

Петролни деривати

Оцветители 

Синтетични съставки и аромати

Минерални масла и Химикали

Изберете възможно най-чистата, честна и ефективна козметична грижа за бебета, деца и възрастни.

Какви са нашите тайни?

Всички наши продукти съдържат само и единствено натурални съставки от най-висок клас. Почти всички суровини са биосертифицирани. Винаги, когато е възможно избираме и такива, които са от хранителен клас.

Технологията, която използваме, за да създаваме нашите козметични продукти е изключително щадяща. За нас е важно да запазим активните съставки живи, за да може те да бъдат ефективни и да доставят на кожата необходимите нутриенти, за да бъде здрава, красива и млада.

Производството ни се стреми да поддържа малки наличности, така че до Вас винаги да достига не само чиста козметика, но и винаги прясна.

И преди всичко – без химични, синтетични или петролни продукти. Без изкуствени аромати и оцветители.

Инициативи

Отговорни към природата

Ние сме лаборатория без отпадъци. Всички излишни опаковки, кутии, материали и неизползвани материали се дават за рециклиране. Поддържаме на минимум употребата на вода. В производството ни няма химикали и химични производни.

Социално отговорни

Ние в Wooden Spoon се стремим да бъдем и социално отговорни. Регулярно заедно с подкрепата на нашите приятели организираме събития “Близо до природата” за семейства и деца в неравностойно положение.

Обществено отговорни

Редовно инициираме проекти и предизвикателства за мотивирани студенти, които искат да се занимават професионално с козметика. Поощряваме всички иновативни и природни формули.