За нас

Това е основата при създаването на всеки наш продукт. Wooden Spoon е вдъхновена от идеята да предложи възможно най-чистата и истинска природна грижа за кожата.

Wooden Spoon съчетава сурови и необработени органични масла с безценни билкови екстракти, които не само променят цялостното усещане на тялото и лицето, но и ефективно помагат за поддържането на здрава, млада и неустоимо нежна кожа.

Всички наши продукти са произведени по изключително щадяща технология за максимално запазване на естествените качества на суровините.

Неподправено природно удоволствие, в което ще се влюбиш!

Сертификати:

Ефективни формули

Ние вярваме, че обикновените съставки, получени по правилния начин без термична или химична обработка са много по-ефективни.

Щадяща технология

Всички наши продукти са произведени чрез щадяща технология, която запазва натуралните предимства на съставките.

Най-добрите съставки

Ние избираме чисти и органични съставки, с доказан ефект върху кожата. Нашите продукти са освободени от химикали и синтетика.

WOODEN SPOON

съдържа

WOODEN SPOON

не съдържа

100% натурален състав

Ефективни природни формули

Сертифицирани органични масла

Безценни билкови екстракти

Щадяща състава технология

Силикони и ПЕГ

Петролни деривати

Оцветители 

Синтетични съставки и аромати

Минерални масла и Химикали

Перфектните продукти за цялото семейство!

Какви са нашите тайни?

Не използваме вода, за да разреждаме нашите продукти. Всеки продукт е произведен от органични масла, пчелен восък и билкови екстракти.

Не загряваме маслата над 38 °C, за да избегнем разрушаването на техните полезни свойства.

Ние произвеждаме малки количества, но редовно, така че всички наши продукти да са винаги пресни.

И преди всичко – без химични, синтетични или петролни продукти.

Инициативи

Отговорни към природата

Ние сме лаборатория без отпадъци. Всички излишни опаковки, кутии, материали и неизползвани материали се дават за рециклиране. Поддържаме на минимум употребата на вода. В производството ни няма химикали и химични производни.

Социално отговорни

Ние в Wooden Spoon се стремим да бъдем и социално отговорни. Регулярно заедно с подкрепата на нашите приятели организираме събития “Близо до природата” за семейства и деца в неравностойно положение.

Обществено отговорни

Редовно инициираме проекти и предизвикателства за мотивирани студенти, които искат да се занимават професионално с козметика. Поощряваме всички иновативни и природни формули.