Grey-free hair

Можете ли да повярвате, че една компания, която произвежда натурална козметика е изобщо забелязана на национален конкурс за иновации? Толкова развълнувани сме да ви съобщим, че получихме почетната статуетка и грамота за “Пазарно лидерство”.

Отличието ни е присъдено заради иновации в слънцезащитната грижа и създаване на серум за възстановяване естествения цвят на косата.

Тази година пуснахме на пазара в Европа първите 100% натурални и биосертифицирани слънцезащитни лосиони с прозрачен цинк, които не оставят бели следи. Проведените in-vivo, in-vitro и дерматологични тестове в доказани европейски лаборатории удостоверяват, че с изцяло натурални съставки и иновативен прозрачен цинк може да се постигне много висока UVA & UVB защита! Благодарение на тази иновация много повече хора в целия цвят ще изберат минералните слънцезащитни филтри, които са натурални, деликатни към кожата и щадящи към природния свят, пред химичните. 

Създаването на новия серум за възвръщане естествения цвят на косата е още една победа за екипа ни. Заедно с нашите международни партньори успяхме да сбъднем мечтата на хиляди мъже и жени, които искат да стопират процеса на побеляване и да запазят естествения и жив цвят на косата си възможно най-дълго.

Наградата за иновативно предприятие ни вдъхновява да продължаваме да работим неуморно и да се борим да реализираме всички иновативни идеи, които имаме. Нашата мисия е да срещнем богатствата и опита на природата със знанието на науката без компромис в качеството и с грижа към природата. Благодарим на организаторите на конкурса, журито и всички наши последователи, които вярват в продуктите ни и ни подкрепят през всички години. Тази награда е за всички нас.

Националният конкурс „Иновативно предприятие на годината“ се организира от Фондация „Приложни изследвания и комуникации“АРК Консултинг и Еnterprise Europe Network – България,  с подкрепата на Генерална дирекция “Вътрешен пазар, промишленост, предприемачество и МСП“ на Европейската комисия и на София Тех Парк.

По време на Седемнадесетия Национален иновационен форум, Президентът Румен Радев връчи отличия на победителите и финалистите за 2021 г.

СПОДЕЛИ