Толкова сме щастливи да ви споделим, че Силвия Павлова – вдъхновител и основател на Wooden Spoon получи номинация за “Жена на годината 2021” в категория: “Бизнес по време на пандемия”.

Тази номинация е поредното доказателство, че по време на криза оцеляват и изплуват честните бизнеси, които допринасят за цялостното здраве на хората и за опазването на околната среда.

Преди 7 години стартирахме с малка лаборатория и екип от двама души:) От ден едно нашата мисия е да предложим възможно най-чистата, честна и ефективна козметична грижа. Никога не сме правили компромис в качеството на продуктите ни. Вярваме във всеки наш продукт и заставаме гордо зад всяка една употребена съставка. Избираме само натурални, био сертифицирани суровини – хранителен клас. Опаковките ни са с произход Европа. Подходящи за многократно рециклиране. Стремим се да оставим минимален отпадък след себе си.

Щастливи сме, че с нашата визия успяхме да вдъхновим и много други български и европейски компании, които довериха производството си на нас. Така, днес компанията ни, освен продуктите на Wooden Spoon, произвежда и над 40 козметични марки от цял цвят.

Истинският успех, обаче, се крие във вътрешната култура на компанията, където се следват правила за нулев стрес на работното място, служителите ползват допълнителен платен отпуск, което им позволява да са по-близо до децата си и да прекарват повече време със семейството си.

Най-емоционалният ни успех до сега е поканата от кралския кореспондент Робърт Джобсън за представяне историята и философията на бранда в първата биографична книга за сина Принц Хари и Мегън Маркъл – Принц Арчи.

Изключително горди сме, че през 2021 година лабораторията ни лансира първия по рода си слънцезащитен продукт с прозрачен цинк и 100% натурален състав, който е отличен като най-безопасният и чист продукт в света.

Това изстреля продажбите ни в целия свят и отвари планове за нова, модерна и екологична производствена лаборатория, която се очаква да бъде завършена в края на 2022 година.

Това е и номинация на Вас – нашите клиенти, които ни подкрепяте през всички години, вярвате в продуктите ни и избирате за себе си и семействата си чиста и честна козметична грижа.

Благодарим ви, че сте зад нас!

Ще се радваме ако и този път ни подкрепите и гласувате за Силвия Павлова (основател на Wooden Spoon): https://woty.graziaonline.bg/2021/business-during-pademic

СПОДЕЛИ