Grey-free hair

 

Създадохме иновативен продукт с натурални съставки, който клинично доказано намалява белите коси и подпомага репигментирането на космения фоликул. Мъжете и жените имат равна възможност да възстановят естествения цвят на косата си без боя.

Побеляването на косата е не само свързано с генетичната предразположеност на човека. То може да бъде следствие на натоварено ежедневие, стрес или липса на определени витамини и минерали.

Косменият фоликул на човека е изграден от различни вериги и когато някоя от тези вериги се скъса количеството пигмент започва да намалява драматично бързо. Резултатът от тази разрушена верига е появата на бели коси.

Открихме биоактивизиран пептид, който заздравява счупената верига в космения фоликул, отговаряща за разпространението на пигмент и мелатонин. Клиничните in vivo тестове доказват, че след тримесечна употреба на въпросния биоактивизиран пептид косъмът успява да възстанови счупената верига и започва да възвръща естествения ви цвят.

Вярваме, че природата винаги има решение за нас. Този продукт е поредното доказателство, че чистата и честна козметика с натурални съставки е ефективна. Тя допринася за цялостното здраве на човека и е щадяща към природата.

Екипът на Wooden Spoon

Изключителни благодарности на БНТ2 и предаването “Иновативно” за доверието и подкрепата. Затова, че помогнаха нашата иновация да достигне до по-голяма аудитория.

СПОДЕЛИ