На 23.01.2020 Wooden Spoon участва в Училище за бъдещи и настоящи родители “Чакам бебе”.

Темата на нашата презентация беше посветена на това как да изберем правилната и ефективна козметика за нашето бебе. Всяко бебе има различна кожа със специфични нужди. Първото докосване на бебето е изключително важно, а козметичната грижа започва веднага след появата на бял свят. Затова, нашата мисия е да Ви помогнем да изберете възможно най-чистата, ефективна и качествена козметика за този период.

Важно е да бъдем критични към етикетите и винаги да знаем какво всъщност съдържа бебешкия крем за подсичане, който взимаме. Ние знаем колко е трудно да подберете най-ефективната и чиста козметика за Вас и семейството ви и да се гордеете с избора си! Затова посветихме времето си и усилията си в тази тема.

Магазините, аптеките и супермаркетите са препълнени с бебешки продукти. Изборът на първа козметична грижа изобщо не е лесен. Родителите често се объркват и изгубват в сложния, пренаситен и объркан козметичен свят. Дали рекламите, педиатрите или рекламните агенти в родилните отделения ни казват цялата истина и дават ли ни възможност критично да четем етикетите?

За всеки човек, не само родител, е важно да може да чете етикетите на продуктите, които избира. Да разбира какво пише в състава.  Да знае как са подредени съставките! Кое е натурално и кое не? Кои важни знаци трябва да присъстват?

Ако всичко това е важно и за Вас, темата Ви е интересна, то заповядайте на следващото Училище за бременни “Чакам бебе” Wooden Spoon ще участва на 27.02.2020 и 12.03.2020. Очаквайте допълнителна информация.

Всички участници ще получат безплатни мостри на нашите бебешки продукти.

Очакваме Ви!

СПОДЕЛИ