Не случайно избрахме точно днешния ден: 22.04 – Денят на Земята, за да Ви съобщим, че внедряваме първите 100% биоразградими опаковки от захарно цвекло! Нашата визия за бизнес е базирана на оставянето на възможно най-малка следа в природата!

Може би много от вас, няма да се впечатлят и дори няма да отбележат тази новина за нашата компания!

Тази стъпка с опаковките от захарно цвекло е минимална за опазването на околната среда в световен мащаб, но за нашата малка и изцяло българска компания, внедряването на тези биоразградими опаковки коства много усилия, труд и средства! Денонощната работа на целия екип си заслужава, защото вървим смело напред към бизнес с нулев отпадък. Бизнес, който ще остави след себе си минимална следа в природата!

Българският бизнес може! Българският потребител също е готов за екологично и критично избиране на чисти и честни продукти! Благодарим ви за подкрепата и доверието през всичките години, в които избирате нашите продукти и вярвате в нашата мисия!

Успяхме и днес!

Очаквайте съвсем скоро новите ни био сертифицирани слънцезащитни лосиони за бебета и възрастни в икономична семейна опаковка от захарно цвекло! Новата по-добра опаковка ни стимулира да подобрим и формулата на слънцезащитната грижа! 

 

СПОДЕЛИ