Световната здравна организация и всички здравни институции на локално и международно ниво съветват, че най-добрата превенция от вируси, бактерии и гъбички е честото миене на ръцете след посещение на обществени места с много хора.

Съгласни сме! Замисляли ли сте се, дали сапунът с който се мием има значение за това дали ръцете ни са добре почистени? Едва ли има човек, който не е усетил, че различните сапуни се отразяват на кожата ни по-различен начин! Логично, различните сапуни почистват кожата по различен начин! С някои усещаме ръцете си наистина чисти, други изсушават прекалено, трети пък просто замазват, но имат приятен аромат.

Дълго време търсихме начин да направим сапун, който да почиства добре ръцете и тялото, да има антибактериални, антивирусни и противогъбични свойства, но в същото време да не изсушава кожата, а да я хидратира и подхранва! 

Намерихме точната рецепта в дебелите стари книги, а именно най-древната рецепта за приготвяне на ръчно направен сапун по студена технология, който отлежава 28 дни и след това стига до вас!

Защо нашият сапун е различен?

Нашият сапун съдържа натурален глицерин, който е благотворен за кожата, успокоява, омекотява кожата и поддържа водния баланс. Ние оставаме глицерина вътре в продукта, а не го извличаме с цел производство на други козметични продукти. Като по този начин създаваме пълноценен сапун, ценен за кожата на ръцете и тялото.

Добавяме в сапуна висококачествени био сертифицирани базови и етерични масла, които подхранват допълнително кожата, придават на сапуна натурален аромат и имат така ценните антимикробни, антивирусни и антигъбични свойства!

Нашите твърди сапуни измиват наистина добре, но в същото време са деликатни за кожата. Затова са подходящи за цялото семейство: деца 3+ и възрастни!

 

Ръчно изработен балансиран и ценен за кожата сапун.

 Богат на био сертифицирани базови и етерични масла.

СПОДЕЛИ