Винаги сме били отговорни към здравето на човека и опазването на околната среда. Затова и сега в условия на пандемия, не оставаме безразлични и пасивни. Целият ни екип е изключително съсредоточен в производство на средства за почистване на ръце с антибактериални, противовирусни и антигъбични свойства.

В цяла Европа има недостиг на средства за дезинфекция на ръцете. Едни от малкото сме, които успяваме все още да намерим суровини, опаковки и да организираме логистика. В същото време сме изправени и пред задачата да опазим служителите си и да им осигурим здравословно и безопасно работно място. Взели сме мерки за намаляване струпването на много хора на едно място. Тези служители, на които естеството от работа го позволява, работят от домовете си. В производството, екипът е с намален състав в смяна. 

Най-важното за нас е осигуряване на безопасна и комфортна работна среда за нашите служители и осиругяването на така необходимите за обществото дезинфектанти. 

Благодарим на всички Вас, които ни се доверяват и ни подкрепят! 

Ето информация за продуктите за лична хигиена, които предлагаме:

НАТУРАЛЕН СПРЕЙ “Clean Hands” 50мл.

Почистващ спрей за ръце, обогатен с био сертифицирани базови и етерични масла.

Подходящ е за ползване от бебета (1+), деца и възрастни.

Подхранват и хидратират кожата на ръцете. След употребата ръцете остават меки и нежни.

Спрейът за почистване на ръце е наличен* в Био магазини Зелен, онлайн,  в аптеки Ремедиум

*Ежедневно ще актуализираме тази информация, поради голямото търсене в момента.

Натурални течни сапуни Tea Tree, Lavander, Minty Lemon

Деликатна формула с натурални съставки, която измива добре и има антибактериално, противовирусно и антимикробно действие. Ръцете остават меки и хидратирани. Подходящ за честна употреба.

Течните ни сапуни са обогатени с био сертифицирани етерични масла: Чаено дърво, Лавандула, Евкалипт, Цитронела, Мента. Това са етерични масла, познати от векове със своите антибактериални, антисептични и противовирусни свойства!

Може да ги намерите в Био магазини Зелен, както и онлайн от тук.

 

Занаятчийски сапун: Цитронела, Лавандула, Канела, Активен въглен.

Нашият сапун съдържа натурален глицерин, който е благотворен за кожата, успокоява, омекотява кожата и поддържа водния баланс. Ние оставаме глицерина вътре в продукта, а не го извличаме с цел производство на други козметични продукти. Като по този начин създаваме пълноценен сапун, ценен за кожата на ръцете и тялото.

Добавяме в сапуна висококачествени био сертифицирани базови и етерични масла, които подхранват допълнително кожата, придават на сапуна натурален аромат и имат така ценните антимикробни, антивирусни и антигъбични свойства!

 

Може да намерите сапуните ни в Био магазин Зелен, както и онлайн то тук.

НАТУРАЛЕН ТЕЧЕН САПУН ЗА БЕБЕТА И ДЕЦА

Знаем колко важна е хигиената на ръцете при бебетата и децата! Затова създадохме нежен течен сапун само с натурални съставки, подходящ за бебета и деца, който добре почиства детските ръце, но в същото време е деликатен и подхранващ за кожата!
БЕЗ: SLS/SLES/DYES, Парабени, Синтетика, Изкуствени аромат

Може да намерите детския течен сапун в Био магазин Зелен, както и онлайн от тук.

Нашият призив е към бизнеса и работодателите! Бъдете отговорни за здравето и безопасността на служителите си!

СПОДЕЛИ